Перше фото нової Mazda6

У США під час ходових випробувань було виявлено прототип нового покоління моделі Mazda6 в кузові універсал.Фотографія, на якій новинка відображена в не зовсім вдалому ракурсі, дозволяє оцінити лише загальний силует автомобіля. Від поточної версії “шістки” модель Mazda6 наступного покоління відрізняється більш коротким звісом, похилою лінією даху з елегантним спойлером і сильно заваленими стійками “корми”.
На єдиному знімку також помітні колісні диски нового дизайну, частина задньої оптики і передніх фар в стилі шоу-кара Takeri Concept, який послужив основою для створення екстер’єру Mazda6.

Японська компанія має намір випускати “шістку” з бензиновими двигунами Skyactiv-G і дизельними Skyactiv-D, які будуть доступні як з 6-ступінчастою механічною коробкою передач, так і автоматичною трансмісією з шістьма швидкостями. Не виключено, що модель отримає і гібридну силову установку, що складається з електричного мотора і 4-циліндрового ДВЗ.

Як повідомлялося раніше, нова Mazda6 дебютує у вересні на автосалоні в Парижі, а реалізація машини на світовому ринку почнеться в першій чверті 2013 року. ☞ Підписуйтесь на автомобільні новини АвтоМотоКлуб в Google News