Citroen запускає бюджетну лінійку C-line

На Франкфуртському автосалоні на початку вересня компанія Citroen покаже першого представника абсолютно нової бюджетної лінійки C-line. Як пише Autocar з посиланням на власні джерела, міський автомобіль прийде на заміну суперміні C3 і стане родоначальником нового суббренда, що характеризується унікальним яскравим стилем і великий доступністю.
Автомобілі C-line (їх кількість і характеристики поки не розголошуються) успадкують багато рис від концепту Citroen Lacoste (на фото). Головні відмінні риси цієї лінійки – сміливість і безкомпромісність дизайну, що поєднуються з утилітарністю, практичністю і простотою. Як раніше заявляв журналістам CEO французької компанії Фредерік Банзе, підтримувати помірні ціни (приблизно посередині між Ford і Dacia) допоможе обмеження кількості комплектацій і варіантів мотора. При цьому Citroen C-line можна буде кастомизировать вже після покупки, через мережу дилерських сервісів, що ще більше здешевить виробництво.

Нагадаємо, в минулому році Citroen анонсував поділ бренду на два самостійних течії – спортивно-нішеве DS і бюджетне C-line. Суббренди отримали свої власні дизайн-студії з окремими керівниками (Тьєррі Метроз та Олександр Мальваль відповідно); в близькому майбутньому лінійка DS взагалі відмовиться від традиційного подвійного шеврона Citroen і буде маркуватися власним логотипом. ☞ Підписуйтесь на автомобільні новини АвтоМотоКлуб в Google News