В Києві виявлено більше 13000 п’яних водіїв

У Столиці за 21 листопада інспектори ДАІ виявили 903 порушення Правил дорожнього руху. Одним з найбільш розповсюджених порушень залишається перевищення швидкості – 244 відхилень від правил. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки до відповідальності притягнуто – 198 водіїв, без необхідних документів керували автіками –25, порушення правил проїзду перехресть – 19.
Вчора, інспектори ДАІ за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонили від керування 40 водіїв. З початку 2013 року задокументовано більш як 13 тисяч випадків. Для уникнення неприємних ситуацій на дорогах столична Державтоінспекція вкотре закликає водіїв не сідати за кермо в нетверезому стані.
У четвер, було зареєстровано 5 ДТП (4 наїзди на пішоходів), в яких 5 людей отримали травми. Аби убезпечити себе від біди Державтоінспекція радить пішоходам мати на одязі світлоповертаючі елементи. Вчора, виявлено 62 пішохода-порушника, а за порушення правил проїзду пішохідних переходів притягнуто до відповідальності 44 водія.
За 21 листопада скоєно два незаконних заволодіння транспортними засобами: Оболонський район – автомобіль «Тoyota Land Cruiser Prado»,номерний знак АА7767ВА, 2005 року випуску, сірого кольору; Святошинський район – автомобіль «ВАЗ-2101», н.з. ВО 0594 ХТ,1972, білого кольору. Прийнято міри розшуку.Натомість співробітники столичної ДАІ виявили 8 автомобілів, що значились у розшуку. ☞ Підписуйтесь на автомобільні новини АвтоМотоКлуб в Google News