BMW опублікувала тізер «заряджених» M3 і M4

Компанія BMW опублікувала тізер «заряджених» седана M3 і купе M4 перед їх публічним дебютом 13 січня о рамках автосалону в Детройті. Очікується, що моделі будуть офіційно розсекречені он- лайн у четвер, 12 грудня.
«Гарячі» версії седана BMW 3 -Series і купе 4 -Series отримають однакові агрегати, в тому числі рядний 3 -літровий твін -турбо мотор з безпосереднім уприскуванням, що розвиває 430 кінських сил і більше 500 Нм максимального крутного моменту. У списку доступних трансмісій будуть шестиступінчаста механічна коробка передач і опціональний «автомат» M- DCT з подвійним зчепленням.

Зросла потужність і низька маса (не більше 1500 кілограмів) забезпечать моделям вражаючі динамічні характеристики. Стандартні моделі, оснащені трилітрової твін -турбо «шісткою» потужністю 306 кінських сил і «механікою», прискорюються з місця до ста кілометрів на годину за 5,4 секунди ( 5,1 секунди з «автоматом»).
х>
Ще одним нововведенням стане диференціал Active M. У той час як попередній M3 використовував механічний диференціал, новий Active M працює на базі електричного приводу, постійно міняє блокуючий ефект.

Про зовнішність новинок дозволяє судити концептуальна версія BMW M4, представлена влітку 2013 року в рамках конкурсу елегантності в Пеббл – Біч. ☞ Підписуйтесь на автомобільні новини АвтоМотоКлуб в Google News