Інспектор ДАІ Києві побив водія (відео)

Заступник командира взводу Полку ДАІ Києва Андрій Зеваєв, який під час акцій протесту нападав на учасників “Автомайдану”, не тільки продовжує служити в МВС, але і здійснює нові злочини. 4 квітня 2014 року, Зеваєв скоїв напад на зупиненого водія – вдарив ногою в пах. Саме такими методами зараз глава ДАІ Анатолій Сіренко “повертає довіру народу до міліції”.
Так, інспектор Зеваев зупинив водія і звинуватив у порушенні ПДР. Автомобіліст попросив надати докази звинувачень. Даішника це моментально вивело з себе. На думку Зеваєва, водій сам повинен доводити свою невинність. Після цього, Даішник вирішив, що тепер водієві необхідно поїхати до лікаря нарколога, хоча жодних ознак сп’яніння у автомобіліста не було.

Незважаючи на те, що за законом, перевірка на алкоголь проводиться на місці зупинки з допомогою алкотестера, Зеваєв зупинив двох понятих, щоб при них зафіксувати відмову від медогляду”. Інспектор поводився вкрай агресивно, намагався залізти в салон машини. Свою поведінку Зеваєв пояснив тим, що водій “мажор”.

Далі, Даішник став грубіянити і висловлювати образи. Водій вийшов на вулицю, підійшов до Зеваєв і висловив своє обурення… В цей момент, інспектор Зеваєв замахнувся рукою в голову водієві, але, той поставив блок. Після цього, Даішник своїм коліном наніс удар в пах водія. Зав’язалася бійка. Автомобіліст повернувся в машину, закрився і викликав 102.



Пізніше, інспектор Андрій Зеваев почав категорично заперечувати факт того, що він застосував силу до водія. “Оскільки він вийшов на проїжджу частину, я допоміг йому відійти”, – заявив Даїшник на камеру. За словами Зеваева, все що записано на відеореєстраторові – це неправда.

Під час акцій протесту, Андрій Зеваев був задіяний в команді Даішників, які блокували діяльність “Автомайдану”. “Дорожній контроль” раніше публікував сюжет, як Зеваев без причини зупиняв активістів “Автомайдану” під час пробігу до міністру фінансів Юрію Колобову.

Підписуйтесь на автомобільні новини АвтоМотоКлуб в Google News