Mazda2 2015 проходить тестування

У Мережу потрапили перші шпигунські зображення передсерійного прототипу хетчбека Mazda2 нового покоління. За традицією новинку приховує захисний камуфляж, але сучасна дизайнерська філософія KODO японської марки, яка вже знайшла відображення на останніх моделях Mazda, проглядається і на новій «двійці».
Варто також відзначити багатокутну радіаторну решітку, нову оптику і рельєфні колісні арки. Раніше вже повідомлялося, що зовнішність і габаритні розміри наступній Mazda2 будуть перегукуватися з концептом Hazumi, який японці показали на Женевському мотор-шоу в минулому місяці.

Відомо, що в силову лінійку новинки увійдуть бензинові двигуни, а також новий півторалітровий дизель з технологією SkyActiv-Д Мотор відповідає екологічному стандарту Euro 6.

За попередньою інформацією, серійну Mazda2 нової генерації автовиробник представить на автовиставці в Парижі цієї осені. Збирати хетчбек будуть відразу на декількох автозаводах компанії Mazda по всьому світу. ☞ Підписуйтесь на автомобільні новини АвтоМотоКлуб в Google News