Mitsubishi замінить Lancer Evo двухдверкою?

Ми вже знаємо, що Mitsubishi відмовиться від Evo вже в цьому році і майже впевнені, що її місце в лінійці займе новий гібридний спорткар. Ну а сьогодні у нас, можливо, з’явилися додаткові подробиці про останній – за інформацією британського Auto Express, японці готують двухдверку.
Звичайно, теоретична новинка не стане прямим спадкоємцем Lancer Evolution, а буде чимось на зразок сучасної версії 3000GT з посадковою формулою 2+2. Але головною загадкою спорткара залишається не зовнішній вигляд і тому подібні особливості, а, як ми писали раніше, начинка – за різними даними, тут може виявитися або бензин-електрична силова установка за типом гібридного Outlander, або розроблена із застосуванням технологій від гоночного електрокара MiEV Evolution II 500-сильна установка, або навіть дизель-електричний варіант.

Загалом, нам залишається лише гадати і чекати нових “зливів” з Mitsubishi. Нагадаємо, що від Evo фірма відмовиться зважаючи на падаючий попит і зміною загального вектора розвитку. Своєрідною прощальній версією седана найімовірніше стане FQ-440 MR, недавно з’явився на ринку Великобританії – новинка з обмеженим 40 примірниками тиражем може похвалитися 440 конячками і 560 Нм тяги. ☞ Підписуйтесь на автомобільні новини АвтоМотоКлуб в Google News