У Києві перекривають центральні вулиці

Звертаємо увагу київських водіїв, що у зв´язку з провалом проїзної частини по вулиці Б. Хмельницького на ділянці вулиць Хрещатик – Пушкінська, перекрито рух транспорту в обох напрямках.
Столична Державна автомобільна інспекція пропонує водіям шляхи об’їзду:
– бульвар Шевченка;
– вул. Пушкінськаalt
Державтоінспекція просить автомобілістів з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, планувати свої маршрути з урахуванням зазначених обмежень та дотримуватись Правил дорожнього руху.

Окрім цього столичне ДТП в столиці за 24-25 травня інспектори ДАІ виявили 732 порушення Правил дорожнього руху. За порушення правил зупинки та стоянки – 128 водіїв, порушення правил проїзду перехресть-17. За керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 100 водіїв. Крім того, співробітники ДАІ виявили 48 пішоходів – порушників.
Державтоінспекція міста Києва звертає увагу на те, що в столиці по 20 червня триватиме комплекс профілактичних заходів «Автобус – 2014». За два вихідних дня інспектори ДАІ виявили 94 порушення ПДР з боку перевізників.
За 24-25 травня було зареєстровано 11 ДТП, в яких 2 особи загинуло та 12 отримали травми. ☞ Підписуйтесь на автомобільні новини АвтоМотоКлуб в Google News