Porsche Cayenne S E-Hybrid пройшов дорожні тести

Прототип серійної версії нового гібридного кросовера Porsche успішно завершив низку дорожніх випробувань. Представники автомобільної компанії в інтерв’ю з журналістами заявили, що повністю задоволені результатами тестів позашляховика, який з’явиться на світовому ринку під назвою Cayenne S E-Hybrid.
В історії Porsche це буде перший плагін-гібрид. За час випробувальних заїздів кросовер намотав на спідометрі більше чотирьох тисяч кілометрів, побувавши в різних кліматичних умовах і на різних дорожніх поверхнях. Середня витрата палива, визначений у результаті цих заїздів, опинився в межах 5,6 літрів, що є хорошим показником для такого великого позашляховика.

Нагадаємо, що Porsche Cayenne S E-Hybrid приводиться в дію гібридною силовою установкою сумарною потужністю 416 кінських сил, яка дозволяє кросоверу набирати швидкість 100 кілометрів на годину за 5,9 секунд і пересуватися з максимальною швидкістю до 243 кілометрів на годину. ☞ Підписуйтесь на автомобільні новини АвтоМотоКлуб в Google News