Opel Rocks Adam S: дебют нового кросовера

В рамках автомобільного заходи в Голландії (Амстердам) німецький автомобілебудівник Opel представив “позашляхове” виконання Adam S, яке отримало приставку Rocks до імені. Незабаром після прем’єри новинка повинна з’явитися на автомобільному ринку.

Компактний паркетник приводиться в рух з допомогою бензинового турбодвигуна об’ємом 1,4 літра, який генерує потужність рівну 150 «кобил». Показник крутного моменту складе 220 Н/метр. В парі з силовим агрегатом працює шестишвидкісна МКПП. На розгін з місця до 100 км на годину засобу пересування потрібно 8,5 с, а показник пікової швидкості складе 210 км на годину.
opel_rocks_adam_s_1.jpg (360.99 Kb)
На кожні 100 кілометрів шляху псевдокроссовер споживає 5,9 літрів палива. Новинку нагородили модернізованої гальмівною системою, спойлером ззаду і дахом. Opel Rocks Adam S може похвалитися спортивною підвіскою і модернізованою системою рульового управління.

Варто нагадати, що «гарячий» хетчбек Opel Adam S був продемонстрований в тому році на Паризькому автошоу. В підкапотному просторі «зарядженого» хетчбека встановлюється 150-сильний мотор з моментом 220 ньютон/метр. ☞ Підписуйтесь на автомобільні новини АвтоМотоКлуб в Google News