BMW M4 2017: останні випробування

Розробка BMW M4 LCI (Life Cycle Impulse) знаходиться в завершальній стадії.

Як очікується, M4 покажуть на Женевському автосалоні в наступному році, де модель отримає ті ж зміни, що і M3. Седан M3 вже отримав оновлення LCI, тобто ті, які не включають модернізацію двигуна.

bmw_m4_lci_otrimae_potuzhnii_dvigun_2

Тим не менш, рядний 6-циліндровий твін-турбо двигун фейслифтингового BMW M4 може виявитися сильнішим, ніж зараз. Сьогодні це 431 к. с. Завдяки M4 GTS, ми вже знаємо, що агрегат здатний розвивати 500 к.с. і 600 Нм, хоча такий мотор стандартній моделі не потрібен. Багато людей вважають, що оновлений M4 не буде потужнішим від сьогоднішнього, але 2017 модельний рік може все змінити. Новинці доведеться конкурувати з купе Mercedes-C63 AMG, яке вже 476-сильне (650 Нм).

bmw_m4_lci_otrimae_potuzhnii_dvigun_1

Передбачається, що BMW використовувати інший двигун M4 GTS, який може розвивати до 470 к. с. Між тим, M4 CS (індекс CS поки офіційно не підтверджено) може отримати 3,0-літровий рядний 6-циліндровий агрегат, який видає максимальну продуктивність, як у GTS. При цьому CS не отримає всіх поліпшень GTS, наприклад, не скине вагу. Але навіть у цьому випадку купе буде швидшим від стандартної моделі.

Підписуйтесь на автомобільні новини АвтоМотоКлуб в Google News