Toyota Highlander 2025 виходить на ринок

Highlander виповнюється 25 років, і Toyota вшановує цей пробіг, випустивши обмежену серію Highlander 25th edition. Це спеціальне видання Highlander налічуватиме 2500 екземплярів, а також кілька особливих деталей 25-го видання, які повідомлять світу, що у вас є незвичайний Highlander.

Побудований на основі комплектації Hybrid Limited AWD, 25th Edition поставляється з 2,5-літровою гібридною системою, яка поєднує 2,5-літровий I4 з електричним двигуном у задній частині, щоб виробляти 243 к.с. Цей Highlander обмеженого виробництва виділяє серія спеціальних значків, обмежена палітра кольорів і комплект 20-дюймових коліс.

Окрім обмежених варіантів кольорів, Highlander 25th Edition матиме лише один колір салону: портобелло.

Хоча оздоблення є, мабуть, найочевиднішою частиною цього обмеженого випуску Highlander, справжня робота полягає в деталях. Спеціальне видання має унікальні калюжні ліхтарі, зовнішні значки 25-го видання та аудіосистему JBL з 11 динаміками.

Toyota також змінює лист замовлень на моделі Highlander необмеженого випуску для 25 року. Toyota робить повний привід стандартним обладнанням для своїх моделей Highlander Hybrid. Також стандартним є значок Toyota, який не робить різниці між моделями з гібридом і звичайним двигуном. Хоча значок Toyota залишився незмінним, гібридні моделі додадуть новий значок Toyota Beyond Zero hybrid на гібридних моделях.

Хоча зміни незначні, зміна базової ціни також є. Ціна Toyota Highlander 2025 року стартуватиме від 40 790 доларів США, коли вона надійде до дилерів у листопаді цього року. Немає інформації про те, скільки додатково коштуватиме вам 25-е видання, або як Toyota розподілятиме моделі, але, ймовірно, це буде не надто далеко від поточної стартової ціни Highlander Hybrid Limited у 49 675 доларів.