Mercedes-Benz C-Class готовий

У Mercedes триває робота по створенню нового покоління C-класу – новинка з’явиться в 2014 році. На цей рази Фотошпигуни зловили новий дослідний зразок, який проходить випробування в Європі. Видно, що нова модель стане S- класом в мініатюрі: у наявності запозичення деталей і стилістичних рішень. Це і збільшені грати радіатора, світлодіодні фари інтегровані в скульптурні капот. Можна також зауважити нові бічні дзеркала, похилу задню стійку і задні ліхтарі, натхненні S -класом.
Вперше на фотокамери попався інтер’єр майбутнього Mercedes. Салон явно стане кращим – більш висока якість матеріалів і посадка водія. Основні зміни торкнулися повітроводів, які отримали круглу форму і чільне місце на центральній консолі (як і у S- класу). З’явилися великий дисплей системи COMAND і нова обробка салону різними матеріалами , в тому числі і деревом. Звичайно, в автомобілі класу “преміум” повинні обов’язково бути присутнім аналоговий годинник (традіція!).
9553_mercedes-benz_c-class_2.jpeg (75.95 Kb)
Варіанти використовуваних на Mercedes C -класу 2014 двигунів залишаються поки непідтвердженими, але , як очікується , це будуть :
2,2- літровий дизель CDI з чотирма циліндрами , потужністю 170 к.с., 204 к.с. або 231 к.с.;
1,6 – літровий чотирициліндровий двигун в 156 к.с.;
2,0 – літровий чотирициліндровий двигун потужністю 184 к.с., 211 к.с. або 252 к.с.;
3,0 – літровий V6 з 333 к.с.
Може бути, навіть з’являться гібридні версії нового С-класу і моделі з двигунами від Renault – наприклад, у французів є відмінний 1,6 – літровий дизель приблизно в 130 к.с.
Чекати залишилося недовго. Уж на автосалоні в Женеві C – клас повинен бути обов’язково.
2870_mercedes-benz_c-class_1.jpeg (65.63 Kb)Підписуйтесь на автомобільні новини АвтоМотоКлуб в Google News