Автобан Львів-Краківець почнуть будувати в 2014 році

2014 рік в Україні оголошено роком розвитку дорожньої мережі, зокрема доріг місцевого значення і магістралей. Тому саме в цьому році заплановано розпочати будівництво дороги Львів-Краковець.
За словами начальника служби автомобільних доріг у Львівській області Миколи Гнатіва, будівництво цієї дороги дасть можливість створити нові робочі місця та залучити прямі інвестиції в розвиток регіону, передає NewsOboz.org.

«Ми сформували перший варіант щодо пропозицій поточного року. Основні напрямки, які будуть розвиватися – це Львів-Київ-Луцьк, Жовква-Червоноград, Ковель-Львів-Тернопіль, Львів-Бібрка-Івано-Франківськ. Ділянка дороги Турка-Ужоцький перевал і автомобільна дорога Бориня-Мохнате, будуть ремонтуватись в контексті підготовки до Олімпійської надії 2022 року. Вартість робіт складає 100 млн. грн.», – сказав чиновник.

Другий пілотний проект – передача на експлуатаційне утримання ділянки автомобільної дороги М-06 Стрий-Львів-Броди. «Проект передачі на експлуатаційне утримання ділянки автомобільної дороги М-06 Стрий-Львів-Броди фінансується Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР). Так, 16 січня в Києві заплановано підписання угоди з переможцем торгів, що значно покращить стан автомобільної дороги та дозволить залучити кошти на ремонт та утримання цієї дороги», – повідомив Гнатів. ☞ Підписуйтесь на автомобільні новини АвтоМотоКлуб в Google News