Nissan Murano 2015: нова інформація

Журналісти розкрили нові подробиці про кросовер Nissan Murano другого покоління.Новинка буде побудована на платформі «D платформа», що лежить в основі моделей Maxima, Altima і слідопит. Модель буде випускатися як в повнопривідному варіанті, так і з провідними передніми колесами. У другому випадку кросовер вийде легше і економічніше.

Дизайнери Nissan обіцяють значно модернізувати зовнішність Мурано в стилі детройтського концепт-кара 2013 року Nissan Резонанс Концепції. У числі найбільш помітних змін Nissan Murano 2015 будуть нова решітка радіатора з хромованими смугами, які об’єднують її з фарами-бумерангами. Бічні частини кузова прикрасять плавні, але різко окреслені рельєфні лінії, що простягнулися від передніх фар до світлодіодних задніх ліхтарів. Скляні задні стійки, що створюють ефект «летючого даху», стануть доповнювати сміливий вигляд кросовера.

Інтер’єр новинки змінить колишні округлі форми на геометричний стиль. Компонування салону буде нагадувати середньорозмірний седан Altima, а матеріали обробки стануть якісніші і різноманітніші. Мультимедійна система NissanConnect забезпечить власникам доступ в інтернет, а також користування навігацією і супутниковим радіо.

Очікується, що лінійка моторів нового Nissan Murano буде повторювати оснащення Altima. Зокрема, кросовер отримає 3,5-літровий двигун VQ V6 потужністю 270 кінських сил і, можливо, гібридну версію з 2,5-літровою «турбочетверкой». У списку доступних трансмісій з’явиться варіатор XTRONIC CVT нового покоління, налаштований для кращої паливної економічності, прискорення і тихої роботи.

Новий Murano буде конкурувати з кросоверами Ford Edge, Hyundai Santa Fe, Jeep Grand Cherokee, Dodge Durango і Buick Enclave.

Підписуйтесь на автомобільні новини АвтоМотоКлуб в Google News