З’ясовано чиї автомобілі спалено в Києві

Знищені вогнем напередодні у Києві автомобілі, належали учасникам Євромайдану. Таку інформацію оприлюднив Штаб національного спротиву. У п’ятницю, 31 січня, о 10:30, учасники Євромайдану мають намір прийти під Київське міське управління ДАІ (вул. Хмельницького, 54) та вимагати знайти винних у підпалах автомобілів, що належать євромайданівцям.
“Влада продовжує терор проти власного народу, зокрема, учасників акцій протесту проти режиму Януковича. Поряд із вбивствами, викраденнями та тортурами, які здійснюються по відношенню до активістів – паралельно відбувається знищення майна протестувальників. Зокрема, лише протягом минулої доби в Києві було умисно спалено понад 20 автомобілів учасників Євромайдану”, – йдеться в заяві, розміщеній на сайті “Батьківщини”.

При цьому, як зауважується в заяві, жодного підпалювача досі не було знайдено. Штаб нацспротиву обвинуватив ДАІ у ігноруванні розслідування цих злочинів.

“Напрошується висновок, що саме міліція та даішники покривають підпалювачів, або навіть стоять за підпалами автівок громадян, які незгодні з діями влади. Все це, на наше переконання, є нічим іншим, як чітко спланованою помстою передусім учасникам Автомайдану, які неодноразово влаштовували акції під резиденцією Януковича Межигір’я та під маєтком колишнього міністра МВС Захарченка”, – йдеться в заяві.

Як відомо, в ніч на 30 листопада у Києві невідомі підпалили, за різними повідомленнями, від 17 до 23 автівок. Активісти стверджують, що спалено машини із львівськими номерами, однак МВС це заперечує. ☞ Підписуйтесь на автомобільні новини АвтоМотоКлуб в Google News