BMW M4: всі деталі

BMW розкрила всі подробиці про спортивний кабріолет M4 Convertible в переддень його світового дебюту в рамках автосалону в Нью-Йорку. Продажі автомобіля стартують влітку 2014 року.
Як і купе M4, кабріолет може похвалитися агресивним дизайном екстер’єру з чорною решіткою радіатора, великими повітрозабірниками, рельєфним капотом і темними пятиспицевими колісними дисками. Металевий дах кабріолета складається за 20 секунд на швидкості до 18 кілометрів на годину.

Оформлення салону M4 Convertible повністю запозичена у купе. Всередині новинки можна знайти спортивне шкіряне рульове колесо, спортивні сидіння, важіль перемикання передач M і брендовані дверні пороги.

Кабріолет, оснащений трилітровим шестициліндровим мотором TwinPower Turbo потужністю 430 кінських сил (550 Нм) і шестиступінчастою «механікою», прискорюється з місця до 96 кілометрів на годину за 4,4 секунди. Семиступінчастий «автомат» з двома зчепленнями це скорочує час на 0,2 секунди. Максимальна швидкість автомобіля обмежена електронікою на позначці 250 кілометрів на годину.

BMW M4 Convertible використовує диференціал Active M, спортивні гальма M і електромеханічний підсилювач керма. За доплату для моделі пропонується адаптивна підвіска Adaptive M з трьома режимами роботи (COMFORT, SPORT і SPORT+), а також карбон-керамічні гальма з заолотистими гальмівними супортами. ☞ Підписуйтесь на автомобільні новини АвтоМотоКлуб в Google News