Audi Q4: перші зображення

Автокомпанія Audi опублікувала серію дизайнерських ескізів нового кросовера Q4. Світовий дебют прототипу цієї моделі відбудеться в кінці квітня на автосалоні в Пекіні.
Зовнішність новинки сильно нагадує дизайн прототипу Audi Allroad Shooting Brake, представленого в січні 2014 року в Детройті як передвісника моделі TT третього покоління. З цього можна зробити висновок, що всі майбутні моделі Audi отримають риси нещодавно представленого спорткара.
8067_audi_q4_1.jpg (35.4 Kb)
Особливістю п’ятидверного концепту стала велика хромована решітка радіатора з поздовжніми планками, а також вузькі світлодіодні фари головного світла, передній бампер з сріблястою вставкою і широкими повітрозабірниками, «купеобразная» дах, великі колісні арки з значного розміру легкосплавними дисками і опуклий капот. Ззаду ескізи демонструють дві круглі вихлопні труби, об’єднані хромованою планкою з написом «quattro».

Салон моделі отримав оформлення в дусі купе TT і чотири індивідуальні сидіння, з яких два задніх можна скласти для збільшення обсягу вантажної зони.
6696_audi_q4_2.jpg (.11 Kb)
8860_audi_q4_3.jpg (47.71 Kb)Підписуйтесь на автомобільні новини АвтоМотоКлуб в Google News