Nissan Pulsar: ціни на новий хетчбек

Компанія Nissan офіційно повідомила ціни на новий Pulsar 2014 модельного року. Автомобіль дебютує в Європі восени цього року.
Мова йде про британських цінах, за якими можна зрозуміти приблизне ціноутворення на новинку. Але почнемо з того, що вона вийде з чотирма сходинками обробки: Visia, Acenta, n-tec і Tekna. Навіть у базовій версії Visia можна буде побачити мультимедійну систему з 5-дюймовим екраном, кондиціонер. Вартість починається від 17645 фунтів стерлінгів. У Acenta додається автоматичне очищення скел і фар, а також системи Forward Emergency Braking і i-Key.

Вартість n-tec починається від 18 995 фунтів стерлінгів, при цьому покупець отримує 17-дюймові легкосплавні диски, світлодіодні фари, тоноване скло, камеру заднього виду та інформаційно-розважальну систему NissanConnect 2. Сама просунута версія Tekna з цінником 20 345 фунтів йде в комплекті з системами Lane Departure Warning, Blind Spot Warning і Moving Object Detection.

Вибір двигунів 2014 Nissan Pulsar обмежений 1,2-літровим DIG-T (115 к.с. і 190 Нм) і 1.5-літровим DCI (110 к.с. і 260 Нм). Вони працюють в парі з шестиступінчастою механічною або автоматичною коробкою передач Xtronic. ☞ Підписуйтесь на автомобільні новини АвтоМотоКлуб в Google News