Honda XR-V представлений офіційно

Японський автомобільний виробник Honda привіз на Китайський автосалон в місті Ченду новий паркетник XR-V. Нова модель стане в модельному ряді компанії нижче кросовера CR-V. Автомобіль призначений для китайського ринку, але повідомляється, що в найближчому майбутньому XR-V дебютує і для країн Європи. Основними конкурентами малорозмірного кросовера будуть Nissan Juke і Opel Mokka.
Нова назва «Honda XR-V», яка до цих пір не зустрічалася серед моделей компанії Honda, ще не означає, що це повністю новий автомобіль. На ринку Японії, компактний кросовер дебютував у грудні минулого року під іменуванням Vezel, а на початку поточного року автомобіль був представлений на Північноамериканському ринку як Honda HR-V. Всі версії паркетника практично ідентичні, але є невеликі відмінності, які просто необхідні для ринку, на якому модель продається.
63_honda_xr-v_4.jpeg (145.03 Kb)
Кросовер Honda XR-V базується на тій же платформі, що і моделі Fit/Jazz. Колісна база паркетника 2,6 метра, а довжина 4 275 міліметра. У мінімальній комплектації автомобіль має привід на передні колеса, а за доплату можна отримати повнопривідний кросовер. Лінійка двигунів включає в себе бензинові мотори об’ємом 1,5 і 1,8 літра. Для європейської версії кросовера можна буде замовити 1,6-літровий дизель, а в Японії XR-V може комплектуватися гібриді.
8035_honda_xr-v_1.jpeg (111. Kb)
9940_honda_xr-v_2.jpeg (73.89 Kb)
5129_honda_xr-v_3.jpeg (158.52 Kb)Підписуйтесь на автомобільні новини АвтоМотоКлуб в Google News