Семимісний BMW 2-Series вже повністю готовий

Авторитетний автомобільний журнал WorldCarFans опублікував шпигунські фотографії семимісного передньопривідного мінівена BMW 2-Series Active Tourer, який проходить дорожні випробування в умовах холодного клімату.
На знімках видно, що семимісна модель стане трохи крупнішою ніж п’ятимісній за рахунок подовженого заднього звису. Задні двері і задня частина бічного скління також стануть довшими, але в іншому модель буде в точності повторювати зовнішність стандартного 2-Series Active Tourer.
bmw_2-series_vzhe_povnistyu_gotovii_2.jpg (20.59 Kb)
Лінійка моторів новинки буде повністю запозичена у короткого BMW 2-Series Active Tourer. В неї увійдуть 1,5-літровий трьохциліндровий бензиновий і дизельний турбомотори, дволітрові «четвірки» і, можливо, підключається гібридна силова установка з приводом на всі чотири колеса. Деякі версії моделі з традиційними ДВЗ теж отримають систему повного приводу xDrive.
bmw_2-series_vzhe_povnistyu_gotovii_3.jpg (30.23 Kb)
Світова прем’єра з трьома рядами сидінь призначена на березневий автосалон в Женеві.bmw_2-series_vzhe_povnistyu_gotovii_1.jpg (24.67 Kb)bmw_2-series_vzhe_povnistyu_gotovii_4.jpg (27.46 Kb)Підписуйтесь на автомобільні новини АвтоМотоКлуб в Google News