Новий BMW 7-Series: нова інформація

У Мережі з’явилося підтвердження появи абсолютно нової модифікації BMW 7-Series, оснащеної силовим агрегатом V12. Наданий закордонними журналістами знімок був зроблений з інтернет-сторінки онлайн-конфігуратора до того моменту, поки доступ до нього не закрили. Новий BMW M760Li повинен надійти в продаж у IV кварталі наступного року за ціною 140 тисяч євро.

Судячи з єдиної картинки складно сказати, які саме зміни отримає новинка в порівнянні з існуючими версіями. На кришці багажного відділення, у верхній її частині праворуч можна побачити значок «M760Li». Варто очікувати, що така модифікація отримає пакет M Sport як стандартний, а також з’являться деякі акценти Ferric Grey, повідомляє AutoMotoClub.info.

Є інформація, що високопродуктивний седан буде приводитися в рух 12-циліндровим мотором робочим об’ємом 6,6 літра розробки Rolls-Royce. Потужність двигуна буде перевищувати 600 «кобил». Також з’явиться менш потужна версія седана з позначенням 760i/760Li. В якості трансмісії в обох випадках виступить восьмишвидкісна автоматична КПП. До цих пір неясно, чи будуть такі модифікації задньопривідними або їх оснастять приводом на всі колеса xDrive. ☞ Підписуйтесь на автомобільні новини АвтоМотоКлуб в Google News