SsangYong New Actyon в очікуванні “молодшого брата”

Південнокорейський автовиробник офіційно підтвердив свої наміри побудувати в найближчі роки компактний міський кросовер класу “B”.У компанії заявили, що в даний час дизайнери SsangYong зайняті розробкою екстер’єру нового “паркетника”, який в продуктовій лінійці марки займе місце на щабель нижче кросовера New Actyon.
Передбачається, що зовнішність автомобіля буде створена за мотивами представленого на останньому мотор-шоу в Женеві концепту SIV-1 (Smart Interface Vehicle). Виставковий екземпляр має довжину кузова 4500 мм, ширину – 1880 мм, висоту – 1640 м, а розмір колісної бази складає 2 700 мм.

Представник SsangYong, не вдаючись у подробиці, повідомив, що новий кросовер отримає кілька силових установок. Імовірно, мова йде про бензинову і дизельному двигунах об’ємом 1.6 літра і потужністю 205 і 150 к.с. відповідно. Базовою трансмісією для моделі стане шестиступінчаста механічна коробка передач, в якості альтернативи якої буде запропонований “робот” з подвійним зчепленням.

Розробку конкурента Nissan Juke і Peugeot 2008 південнокорейці планують завершити до 2015 року. Орієнтовна вартість SsangYong складе £ 14 000. ☞ Підписуйтесь на автомобільні новини АвтоМотоКлуб в Google News