Визначено кращий вживаний автомобіль

Згідно з результатами останнього дослідження сприйняття споживачами якості автомобільних брендів, який щорічно проводить консалтингове агентство ALG (США), моделі марки Honda перемогли в номінації «Найкращий бренд» за найбільш високу залишкову вартість після трьох років експлуатації. В ході дослідження опитало агентство близько 30 тисяч автовласників в США.
Практика показує, що рівень якості автомобіля і його надійності має вирішальне значення при формуванні залишкової вартості машини після певного періоду експлуатації. Цей фактор враховується багатьма споживачами, які купують автомобіль не «на все життя», а мають намір через деякий час продати його з тим, щоб придбати новий. На Заході подібна практика превалює.

В якості автомобілів Honda сумніватися не доводиться. Саме тому на ці машини досить високий попит на вторинному авторинку США. З одного боку, це дозволяє автовласникові досить вигідно продати машину після експлуатації, а з іншого – зупинити вибір на «Хонді» при покупці нової машини також з прицілом на подальшу вигідний перепродаж.

До речі, Honda стає переможцем у цій номінації рейтингу ALG третій рік поспіль. ☞ Підписуйтесь на автомобільні новини АвтоМотоКлуб в Google News